Om Klubben

Åsgard Turnforening er en ny  turnforening i Bergen som ble grunnlagt i 2013. Per 2014 har vi aktiviteter til gutter og jenter fra 1. – 4. klassetrinn, men vi er i stadig utvikling. Foreningen har som mål å gi et proffesjonelt og kvalitetssikkert tilbud, slik at barn og unge får de beste forutsetningene for fysisk utvikling.

I Norges gymnastikk- og turnforbund sier man at «grunnlaget legges i gym og turn». Med dette menes at gymnastikk- og turn gir det beste grunnlaget for å utvikle seg videre, enten det er innenfor turn eller annen idrett kasino ilman tiliä. Treningsprogrammet vårt bygger nettop på dette, og vi velger de beste øvelsene for at barn og unge  skal utvikle god balanse, koordinasjon, romorientering, fysisk styrke og bevegelighet gjennom lek og turnbaserte øvelser.

Trenerne våre har svært god kompetanse innenfor turn og fysisk utvikling av barn og unge.
Flere av dem er fra Russland og noen har selv deltatt i internasjonale konkurranser i apparatturn, eller vært trener for gymnaster på internasjonalt nivå.

Bergen Tannhelsesenter Norges Gymnastikk- og Turnforbund er landets eldste særforbund, stiftet 25. mai 1890. Olympiatoppen Bergen Idrettsklinikk KCA DEUTAG Fédération Internationale de Gymnastique Norges Idrettsfobund The European Union of Gymnastics

alle spørsmål
Anatol2013-12-29 13:55:59
Hei. Når skal første trening i januar ?
Aili Christine Procianos Heinonen 2015-08-04 22:37:23
Hvilken dager er turn på og hva klokken begynner det Stefan
Still et spørsmål

alle anmeldelser
Bjørn Åge Herdlevær (friidrettstrener)2014-01-09 15:40:47
Jeg anbefaler Anatol for alle som trenger en svært dyktig trener både innen turn og andre idretter. Jeg ser på han som en særdeles flink fagperson og er takknemling for at vi har fått lære av han.
Asle far til Rikke 2014-01-08 05:46:58
Mye kunnskap, godt humør, fullt fokus på turneren og glimt i øyet. Min datter kunne ikke havnet i bedre hender.
Kari Erichsen Mor, tidligere landslagsturner og lege2014-01-06 00:42:41
Anatol har stor idrettsfaglig kompetanse basert på utdannelse og bakgrunn som internasjonal toppturner. Kunnskap han evner å formidle. Hans trygge hånd og tilstedeværelse gjør at gymnastene stoler nesten blindt på ham. Han gjør treningen til en lek og stor glede. Fokus på grunntrening og skadeforebygging står sentralt i hans arbeid. Mine beste anbefalinger.
Anatol2013-12-29 13:51:30
Min barn veldig fornøyd. Tusen takk
Legg igjen en kommentar

Nettleseren din er utdatert. ikke stoppe utviklingen av Internett.

installere en ny nettleser og gå tilbake til oss

slide_1 slide_2 slide_3 slide_4